loves

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 22 November 2013

zoo negara


Alhamdulillah,  lepas balik mengerjakan Haji, kami berpeluang untuk menghabiskan masa bersama triple izz yang hampir 2 bulan ditinggalkan..
 
Kami bawa mereka pergi ke Zoo Negara Kuala Lumpur. Excited sungguh Muzaffar, Muammir dan Muammar. Kali ni tekad semua jalan kaki, takde stroller. Tapi.. dah hujung-hujung semua kepenatan termasuk ibu abahnya. hehe...


















muka Muzaffar confident je. Bagus anak ibu :D



Tuesday, 19 November 2013

pengalaman bersalinkan kembar (episod 2)

 adoi! dah lama baru nak sambung. huhu..

...elok je sampai labour room, tak sempat check denyutan baby, tiba2 baby nak keluar sgt. zuuuppp~ keluar Muammir :) alhamdulillah. Doktor tanya 'kalau dah rasa nak teran lg satu, bgtau ye..'tapi jawapannya 'Dok, suami saya kat luar, boleh tak dia masuk tengok baby..' Balasan doktor 'Takpe ye, kita selesaikan baby yang kedua ni pulak..' dengan hampanya.. 'ok..' tak sampai beberapa ketika, dah ada gesaan sket, buat2 teran, kali kedua teran keluar la Muammar! ALhamdulillah!!!


terima kasih Allah...

nurse-nurse semua excited tengok dan tangkap gamba babies :)

yang paling teruja, bila ditolak masuk ke wad, babies diletakkan di kedua-dua sisi tangan ibunya... dan semua mata memerhati kami. Allahuakbar!!!


*abes dah... sekarang mereka membesar dengan sihat dan bijak!!*