loves

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 January 2012

cuti+rehat+pindah


tak terlambat lg rasenye kami sekeluarga nak ucap SELAMAT TAHUN BARU!!!!!!!!!! Smg tahun ni lebih cemerlang dr tahun2 yg lepas. InsyaAllah~

awal2 tahun ni mmg kami agak kelam kelibut sket~!
Adik-adik Muzaffar nak kuar dah..InsyaAllah 2 lg IZZ ni akan keluar bile2 mase je..~

sebenanye b4 ni mmg dok pujuk je bb2 jgn kuar dulu, cian kat abg Muzaffar kalo lahir same tahun..huhuu..maklumlah..baby twin mmg berisiko keluar awal..

semalam da stat amik cuti..cuti rehat awal..amik 7 ari dulu..ikutkan due 3feb, tp mmg ibu Izz ni tak larat sgt bawak perot nih! bygkan 2 mgu lepas sorg dah 2 kg lebih...dgn badan kecik, dan ketinggian tak seberapa...mmg payah!!

perot pulak asyik mengeras..duduk pon tak betol! dulu ingat nak update blog ni slalu pon tak kesampaian...

paling kesian kat abah nye..takle wat keje opes lgsung sebab risaukan ibu nye..

cabaran mngandung twin mmg mencabar..tu tak jaga derang lg! huhuhu~ nnt de masa ibu izz cite pengalaman mengandungkan twin nih!!

ohye..mujur Abg Long Muzaffar ni pandai bawak diri...tak nangis..balik keje, letak je atas katil, die main sendiri, cukup time tido sendiri. Alhamdulillah :) pandai plak tu tepok perot bile tanya 'Mana adik2?' :)

ohye..kami plan nak pindah ke Cyberjaya 7hb nih! (esok weiyh!!) tp tak kemas pape pon lg..huhu..
sbb semuanya cm kabut n last minit decide..sementara cuti jaga twin 3 bulan, ibu Izz igt nak apply tuka ke HQ, takpon ke poli Nilai..dekat sket..cian abah nye ulang alik cyber-pd, jauh...

hm..slagi tak dpt tuka...kami plan amik cuti menjaga anak..-tanpa gaji..

hope semua rancangan kami ni dipermudahkan Allah..Amiinn..

*byk plak membebl kali nih!*

lyn jap gamba kami berLIMA :D